E-posta Adresimiz

info@gucluiyilik.com

Konum

Kavaklıdere, Vasıf Çınar Cd. No:23, Fatih/İstanbul

Pastam Pastan Olsun

Daha önce doğum günün hiç kutlanmamış, hatta doğum gününün olmadığını düşünen bir çocuk.. Ve bir gün kapı çalıyor.. Kapıyı açtığında ellerinde pasta, üzerinde mumlar, sevgiyle gülen yüzler, şefkatle bakan gözler ve çok mutlu hissettiren güçlü yürekler karşısında duruyor. İşte tam da bu sahnenin canladığı bir projeydi bizim için pastam pastan olsun.

Edirne Merkez Büyükdöllük Ortaokulu Müdür Yardımcısı Salim Heriklioğlu ile iletişime geçerek doğum günü hiç kutlanılmamış olan çocukları belirledik. Sonrasında sosyal medya ekibimizin projemizle ilgili yaptıkları paylaşımlar üzerine miniklerimize doğum günü pastasını hediye etmek isteyen hayal ortaklarımız bizimle iletişime geçti. Bir sonraki adımda öğretmen arkadaşımızın bize verdiği adreslere pasta ve hediyelerimizi ulaştırmak için ekibimizden Özgenur İşbakan, Zekeriya Atiş ve Berna Gül Patlak arkadaşlarımız Güçlü İyilik Edirne Saha Ekibi adına yola çıktı. Minik dostlarımız ile hayal ortaklarımızdan gelen pasta ve hediyeleri buluşturdular. O anlarda çocukların gözlerinde büyük bir şaşkınlık ve gamzelerinin arasında dünyayı renklendiren bir gökkuşağı belirdi.

Mutluluğumuza ortak olan değerli bağışçılarımıza, öğrenciler ile iletişime geçmemize yardımcı olan öğretmenimize, ekibimizdeki güçlü yüreklere ve kalbi iyilikle atan herkese çok teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ooo Buraya Kadar Geldin mi?

Buraya kadar geldiysen bir şeyler yolunda gitmiş demektir. Yol dediğin de en güzel “birlikte” geçiyor tabi. Ailemize katılarak, sosyal medyadaki içeriklerimizi herkese ulaştırarak bize bu yolculukta eşlik edebilirsin. Bugün olmasa da elbet bir gün biz yüreğinde iyilik ve samimiyet olan herkesle yolumuzun kesişeceğine inanıyoruz.

Bizden duymuş olun!

“tüh be, keşke haberim olsaydı” dememek için yan tarafa e-posta kutusu koyduk. İlk size söyleyelim; bizden duymuş olun!

İletişim

Havalı Hesaplarımız

Tüm hakları saklıdır © 2022 Güçlü İyilik